Leusden,
31
augustus
2023
|
13:46
Europe/Amsterdam

WOMAN voor Müller Fresh Food Logistics

  • Speciale WOMAN deel van order voor 200 trucks
  • Aangepaste truck als waardering voor chauffeurs

Müller Fresh Food Logistics uit Holten is een tevreden MAN klant. Dat blijkt wel uit een order van in totaal 200 trucks die momenteel worden uitgeleverd. Daarmee bestaat het wagenpark van het bedrijf voor 90% uit MAN trucks, en één WOMAN.

Müller Fresh Food Logistics maakt sinds 1 januari deel uit van Dachser maar operationeel bleef alles ongewijzigd. “Deze trucks waren al besteld en die komen dus nog gewoon in onze vertrouwde kleur”, aldus directeur Anton Müller.

TGX met GM cabine

Het gaat om MAN TGX 4x2 en 6x2 trekkers met de grootste cabine, de GX uitvoering en de 480 pk sterke D26 krachtbron. Eén voertuig wijkt echter af van die configuratie, en dat is de WOMAN. Anton Müller: “We kwamen op het idee om iets speciaals te doen met deze truck. De chauffeur, Fleur Scheffer werkt al zes jaar voor ons en dit is haar vaste auto. Ze gaf aan dat ze liever de lagere GM cabine wilde in verband met haar lengte. Wel had ze wat speciale wensen, zoals zijfenders en extra verlichting. Wij bieden chauffeurs verschillende optie paketten aan, die wij zelf installeren in onze eigen werkplaats.’’

Aangepaste grille

De aangepaste grille met de letters WOMAN werd in samenwerking met MAN Truck & Bus en huisdealer Roordink gemaakt. Fleur is er heel blij mee en voor haar laat het zien dat Müller zijn chauffeurs serieus neemt. ,,Ik rij al twintig jaar waarvan zes jaar voor Müller. Hier wordt je ook als vrouw serieus genomen als chauffeur en dat is voor mij een enorme bevestiging.’’

Tien vrouwelijke chauffeurs

Er werken inmiddels tien vrouwelijke chauffeurs bij Müller. ,,Wij zijn erg blij met onze chauffeurs en dan maakt het niet uit of ze man of vrouw zijn. Met deze truck wilden we dat extra onderstrepen en dat is gezien de reacties goed geslaagd’’ aldus Anton Müller.

Müller Fresh Food Logistics is actief in transport en distributie in binnen- en buitenland. Daarnaast is het bedrijf actief op het gebied van warehousing & value added logistics.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.