Leusden,
05
april
2023
|
10:00
Europe/Amsterdam

Twee MAN TGX 18.510 trekkers voor Fa. Van der Wal

  • Bijzonder complete trucks met alle veiligheidsopties

Fa. Van der Wal uit Creil in de Noordoostpolder heeft twee nieuwe MAN’s TGX 18.510 in gebruik genomen. De nieuwe MAN-trekkers zijn onder meer uitgerust het MAN OptiView-systeem en tal van veiligheidsopties, waaronder Lane Return Assist en MAN Comfort Steering. 

Fa. Van der Wal houdt zich bezig met de handel in fourage, ruwvoeders, kunstmest en betonproducten voor de agrarische sector. Daarnaast vervoert het bedrijf goederen voor derden. Het wagenpark omvat op dit moment zeven trekker-units met moving-floor-trailers, stenentrailers, schuifzeilopleggers en een semi-dieplader. De trucks rijden nationaal en internationaal. Dat is ook de reden waarom Fa. Van der Wal bij de aanschaf van de twee nieuwe TGX 18.510 trekkers heeft gekozen voor de grootste MAN-cabine, de GX-uitvoering, compleet met standairco. 

Focus op comfort en veiligheid

Comfort en veiligheid zijn belangrijk voor Van der Wal. De chauffeurs zijn vaak de hele week van huis en dan zijn dat belangrijke zaken. Daarom zijn de trucks voorzien van alle luxe- en veiligheidspakketten die MAN levert. Zo is er een puike audio-installatie met subwoofer aan boord en is er gekozen voor ACC met Stop- and Go, waarmee de truck volledig tot stilstand komt en zelfstandig ook weer wegrijdt als het verkeer weer op gang komt. 

Tailor-made

De 510 pk sterke trekkers zijn voorzien van een PTO met een hydrauliekset voor de moving-floor-opleggers. De volledig luchtgeveerde trekkers zijn uitgevoerd met een 390 cm wielbasis en vele gepersonaliseerde opties, zoals een fraaie lichtbak met daklampen, extra verlichting rondom en een set stevige luchthoorns. De kleurstelling van Van der Wal ziet er bijzonder strak en fris uit, zeker in de sneeuwbuien tijdens de aflevering. De afwerking is door Van der Wal met veel zorg samengesteld, met onder meer de gespoten wielen. De trucks werden opgebouwd en geleverd door MAN-dealer Wierda Bedrijfswagens.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.