Leusden,
11
december
2017
|
08:55
Europe/Amsterdam

Tien stuks MAN TGE voor Bultman

Tien stuks MAN TGE voor Bultman

  • Uitbreiding van MAN in wagenpark

Verhuurbedrijf Bultman uit Apeldoorn heeft tien MAN TGE 3.140 bestelauto's aangeschaft. Dave Bultman legt uit waarom hij voor de bestelauto van MAN heeft gekozen.

"In de eerste plaats omdat we al sinds jaar en dag erg tevreden zijn over de samenwerking met de MAN-organisatie. Die samenwerking loopt al decennia lang, ik geloof dat we begin jaren tachtig al zaken deden. Nu MAN met een bestelauto komt, willen we daar graag gebruik van maken", zegt Dave Bultman. "Bij de truckmerken kun je 's avonds ook voor service terecht. Mooi dus dat MAN nu ook een bestelauto heeft, dan kan die indien nodig 's avonds nog geserviced worden." Bultman verwacht dat de nieuwe TGE's zeker 50.000 kilometer per jaar gaan rijden. "Een intensieve inzet, dus dan is het fijn om te weten dat er een betrouwbare en flexibele organisatie achter je staat."

Uitstraling

"De nieuwe MAN TGE heeft een degelijke en nette uitstraling die niet alleen past bij ons bedrijf, maar ook bij die van veel van onze klanten. De grote meerderheid van onze klanten rijdt zakelijk, dus de TGE past ook om die reden erg goed." Bultman zegt dat de termijn waarop verhuurd nogal uiteen loopt, maar dat dit benadrukt dat het servicen van de bestelauto's flexibiliteit vereist van zijn bedrijf en natuurlijk van de MAN-dealer. "We hebben ook de nodige trucks van MAN in onze verhuurvloot, die zo'n 300 voertuigen omvat, verdeeld over in totaal negen vestigingen. We weten dus waar we met MAN aan toe zijn en we zijn blij dat zij nu ook een bestelauto kunnen leveren."

Familiebedrijf

Bultman is een van oorsprong Apeldoorns familiebedrijf dat al 94 jaar bestaat. "Destijds reed mijn grootvader met vis. Na de oorlog was er gebrek aan alles en ontstond enkele jaren na de bevrijding de mogelijkheid om een auto te gaan verhuren. Die auto was lichtblauw en dat is sindsdien altijd onze duidelijk herkenbare bedrijfskleur gebleven", legt Dave Bultman uit. De tijden zijn veranderd, en dankzij de nieuwe website van het bedrijf kan een bestelauto of truck razendsnel gereserveerd worden.

MAN in de hoofdrol

"We hebben een staat van dienst waarop we best een beetje trots mogen zijn. We hebben een jong en modern wagenpark, waarvan we jaarlijks een deel vervangen. MAN speelt in dit wagenpark een hoofdrol, die met de komst van de TGE weer een stuk belangrijker is geworden.''