Leusden,
04
maart
2019
|
09:00
Europe/Amsterdam

Nieuwe Easy Driver-pakketten voor MAN TGX en TGS

MAN introduceert aantrekkelijke Easy Driver-pakketten voor de TGX en TGS trekkers en bakwagens. Er is een Easy Driver-pakket voor elke smaak en toepassing. De pakketten hebben twee punten met elkaar gemeen: ze bieden veel extra’s tegen een scherpe prijs en MAN Connected Services zijn altijd inbegrepen.

Met elk Easy Driver-pakket blijven chauffeurs van een TGX of TGS goed verbonden. MAN Connected Services zijn namelijk een vast onderdeel. Inbegrepen zijn positiebepaling en rijstijlanalyse (MAN Essentials), proactief onderhoudsmanagement (MAN Service Care) en de DriversApp waarmee chauffeur en wagenparkbeheerder met elkaar in verbinding staan.

Alle luxe: Commander Lion-pakket

Chauffeurs die voor maximale luxe willen gaan, kiezen voor het Commander Lion-pakket. Dit uitgebreide pakket omvat ondermeer het Comfortpakket (comfort chauffeursstoel, elektrisch bediende/verwarmde buitenspiegels, airco, zonnerollo, koelkast onder het bed, standkachel), het Licht & Zicht pakket (LED dagrijverlichting, LED-achterlichten, werklampen, grootlichtassistent en regensensor) en LED toplichten. Ook inbegrepen: het MAN Media-pakket professioneel (met onder meer een navigatiesysteem en MAN soundsystem) en Ambiente-verlichting inclusief een leeslamp voor de chauffeur.

Er is ook een speciaal Commander Lion-pakket voor bouwvoertuigen met veel van de hierboven genoemde elementen (Licht & zichtpakket, MAN Media pakket professioneel) en daarnaast de comfort chauffeursstoel, bouwopstap, handgreep cabine en een steenslagscherm.

Een individuele touch: interieurpakket

Met het interieurpakket zet MAN speciale accenten met ecolederen bekleding van stoelen, stuur, deurbekleding en armsteunen. Het exterieur krijgt het chroompakket voor de grille mee.

Voor de veiligheid: Safety-pakket Basic en Licht-pakket

Omdat veiligheid onderweg altijd prioriteit heeft, is er het Safety-pakket Basic met Adaptive Cruise Control (ACC), Stop & Go, noodremsignaal, ETA automatische zekeringen en een brandblusser (2 kg). Het Licht-pakket verhoogt de veiligheid met LED dagrijverlichting, rode en witte dagverlichting en ambient lights.

Het Media Sound-pakket

In het Media Sound-pakket komt een navigatiesysteem voor West-Europa met geïntegreerd 7-inch display samen met de indrukwekkende geluidskwaliteit van het MAN Sound System. Ook in handige features als Bluetooth, videofunctie en USB/AUX-aansluitingen in het dashboard is voorzien.