Leusden,
10
oktober
2019
|
15:14
Europe/Amsterdam

MAN TopUsed Lease Series-modellen nu met gratis nieuw lederen interieur

Ondernemers die op zoek zijn naar een gebruikte MAN-truck die rijdt als nieuw, kunnen terecht bij de MAN TopUsed Lease Series. De trucks uit deze collectie zijn te rijden voor een scherp operational leasebedrag en 10 ‘tops’ garanderen de kwaliteit. Daar komt nu een extra ‘top’ bij: tijdelijk worden de jong-gebruikte TGX 26.440 6x2/4 BLS en de TGX 18.440 4x2 BLS geleverd met een gratis compleet nieuw lederen interieur.

Een gebruikt MAN-model uit het TopUsed Lease Series-assortiment heeft altijd tien ’tops’, die aantonen dat de truck in topconditie is. Om te beginnen gaat het om jong-gebruikte modellen met maximaal 500.000 (6x2) of 550.000 kilometer (4x2) op de klok. Ze hebben een uitgebreide technische controle doorlopen en worden geleverd met een nieuwe APK. Ook dankzij de premium voorbereiding met alle noodzakelijke reparatie- en servicewerkzaamheden, de belangrijkste wettelijke inspecties en banden met een minimale profieldiepte van 6 mm zijn ze perfect voorbereid op een nieuwe start. Die start is ook letterlijk fris: TopUsed Lease Series-modellen hebben altijd een hoogwaardige visuele opknapbeurt en een volledige reiniging achter de rug. De laatste belangrijke top is dat voor deze trucks flexibele leasetermijnen vanaf 12 maanden mogelijk zijn én dat operational-leasetarieven aantrekkelijk zijn (vanaf 799/maand).

Tijdelijk een extra top: gratis een nieuw lederen interieur

Voor de MAN TGX 26.440 6x2/4 BLS en TGX 18.440 4x2 BLS uit de TopUsed Lease Series-collectie geldt tijdelijk een extra top. Ondernemers die voor deze modellen kiezen, krijgen naast alle genoemde zekerheden extra luxe in de vorm van een compleet nieuw lederen interieur… gratis! Daarbij zijn niet alleen de chauffeurs- en bijrijdersstoel, maar ook de deurpanelen, de armsteun en het stuur met fraai leder bekleed. 

Het gratis lederen interieuraanbod voor de twee MAN TopUsed Lease Series-modellen is van kracht tot en met 31 december 2019. Het complete Man TopUsed Lease Series-aanbod is hier te vinden.