Leusden,
04
maart
2020
|
11:52
Europe/Amsterdam

MAN toont nieuwe truckgeneratie op INTERSCHUTZ

MAN toont nieuwe truckgeneratie op INTERSCHUTZ

  • Nieuw: MAN TGL en TGM hulpverleningsvoertuigen

  • INTERSCHUTZ primeur: MAN TGE

Samenvatting

MAN komt naar de INTERSCHUTZ vakbeurs met twee wereldprimeurs op basis van de recent onthulde nieuwe truckgeneratie. De nieuwe hulpverleningsvoertuigen voor de brandweer en reddingsdiensten schitteren naast de TGE, die voor het eerst acte de présence geeft op deze vakbeurs, die van 15 tot en met 20 juni in Hannover gepland staat.

MAN is groots aanwezig tijdens de INTERSCHUTZ in Hannover, de belangrijkste vakbeurs ter wereld voor brandbestrijding, reddingsdiensten, civiele bescherming, veiligheid en beveiliging. MAN onthulde zijn nieuwe truckgeneratie afgelopen maand en de INTERSCHUTZ-beurs vormt binnenkort het decor voor de wereldpremière van de MAN’s voor de hulpdiensten op dit gloednieuwe chassis.

Als totaalleverancier dekt het voertuigportfolio van MAN een bereik van 3 tot 41 ton af. Brandweer en reddingsdiensten zijn vooral geïnteresseerd in de MAN TGL- en TGM-serie, die de gewichtsklassen van respectievelijk 7,5 tot 12 ton en 12 tot 26 ton beslaan. In de meeste markten vormen deze trucks de basis voor de opbouw van brandweerauto's, reddingsvoertuigen, hoogwerkers en ladderwagens. De MAN TGS-serie - in de gewichtsklasse van 18 tot 41 ton - is de ideale keuze voor afzetcontainers, grote tankautospuiten, speciale brandweerwagens voor industriële toepassingen en de grootste reddingshoogwerkers .

De MAN TGE-serie (lichte bedrijfswagens met een GVW van 3 tot 5,5 ton) is perfect geschikt voor het vervoeren van brandweerlieden, als commandovoertuig, als vervoermiddel voor de blusbenodigdheden en als ambulance en reddingsvoertuig. De MAN TGE-range is in 2016 op de markt gebracht en is dit jaar voor het eerst te zien tijdens INTERSCHUTZ.

Op de MAN-stand in hal 27 zullen chassis' voor speciale doeleinden en volledig geïnstalleerde hulpverleningsvoertuigen uit de MAN TGE-, TGL- en TGM-range te zien zijn. Er zullen ook andere MAN-voertuigen te zien zijn op de stands van verschillende carrosseriebouwers.

 

Datum persconferentie voor de vakpers:

MAN Truck & Bus houdt op maandag 15 juni van 09.00-10.00 uur een persconferentie in hal 3A van het Convention Centre in het beurscentrum van Hannover. De persconferentie is toegankelijk voor geaccrediteerde media die een bezoek brengen aan de INTERSCHUTZ-beurs. Media kunnen zich vooraf accrediteren via het Hannover Exhibition Centre, op www.interschutz.de.