Leusden,
27
februari
2024
|
14:36
Europe/Amsterdam

MAN TGM 15.250 voor WDH Transport

  • Comfortabele distributietruck 
  • Ruime cabine 
  • D0836 motor met 250 pk 

WDH Transport – Distributie uit het Friese Oosterwolde heeft het wagenpark uitgebreid met een MAN TGM 15.250. Deze comfortabele middelzware distributietruck is al de vierde MAN-bakwagen voor het jonge bedrijf.

WDH Transport – Distributie werd op 1 september 2018 opgericht door Klaas Peter Mulder, Marcel van Straaten en Martin Eisen onder het motto ‘Wij Doen Het’, vandaar de naam. Het begon met twee MAN-bakwagens, maar al snel groeide het bedrijf. Martin Eisen: “Wij zijn vanaf het begin enorm geholpen door MAN Trucks-dealer Wierda Bedrijfswagens. Tijdens onze groeistuipen hadden zij altijd een oplossing met huurauto’s waarmee we verder konden. Het is dan ook niet voor niks dat dit inmiddels de vierde MAN-bakwagen in de vloot is.”

MAN TGE, TGL, TGM en TGX

WDH groeide hard sinds de start in 2018 en met name de overname van de distributietak van Nedcargo vorig jaar was een grote stap voor het bedrijf. “We zitten inmiddels op dertig eigen auto’s en we werken met 45 man”, aldus Eisen. In de vloot vinden we niet alleen MAN TGL en TGM bakwagens, maar ook MAN TGX trekkers en een MAN TGE bestelwagen.

De nieuwe MAN TGM 15.250 is uitgerust met een luxe interieur van hoogwaardige kwaliteit. Zo is het dashboard volledig digitaal en laat het zich zeer eenvoudig bedienen vanaf het lederen multifunctionele stuurwiel. Ook is bediening naast het voertuig mogelijk met easy control en wordt onnodig in- en uitstappen voorkomen.

Verder onderscheidt deze TGM 15.250 zich door de TipMatic automatische transmissie en een opbouw van Karhof. Bijzonder is dat de laadbak rechts gesloten is met een zijdeur, terwijl er links een schuifzeil is gemonteerd. Verder is er een achtersluitende Dhollandia laadklep aangebracht. Martin Eisen: “Voor ons de ideale opbouw.”

Fijnmazige distributie

“Wij richten ons met name op de fijnmazige distributie in de Benelux, ook van ADR-producten. Daarbij bieden we met twee partners een dekkend netwerk. Binnen Nederland leveren we binnen 24 uur, in de Benelux binnen 48 uur. Verder voeren we ook internationale transporten uit voor onze klanten. Daarvoor hebben we verschillende bakwagens en trekker- opleggercombinaties, van city-trailers tot drie-assers”, aldus Martin Eisen.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.