Leusden,
14
december
2017
|
08:55
Europe/Amsterdam

MAN TGE versterkt vloot van Voshol

MAN TGE versterkt vloot van Voshol

  • Drie TGE's voor specialist in warmte-elektrotechniek

De Voshol Groep uit Bleiswijk heeft onlangs drie MAN's TGE 3.140 aangeschaft. De Voshol Groep bestaat uit ondernemingen die een groot deel van de werkzaamheden verricht in de glastuinbouwsector.

De werkzaamheden van de Voshol Groep betreffen de aanleg en het onderhoud van verwarmings- en elektrotechnische installaties, alsmede isolatiewerkzaamheden in de glastuinbouw. Voshol sluit tevens warmtekrachtkoppelingen aan en verricht werkzaamheden in de utiliteitsbouw en bij particulieren. Ook buiten de landsgrenzen worden er materialen geleverd en installaties aangesloten. Het betreft landen binnen de EU zoals: België en Duitsland, maar ook in Canada en Amerika.

Kwaliteit en service

Perfecte service leveren wil iedereen wel, maar een basisvoorwaarde hierbij is de betrouwbaarheid van je servicewagens. Nu MAN met de TGE in de markt is, is dat voor dit bedrijf aanleiding om die in de vloot op te nemen. "Onze bestelauto's kennen een intensieve inzet. Het komt ons daarom nu heel mooi uit dat we bij MAN ook 's avonds bij onze dealer terecht kunnen voor service. Het vergroot de inzetbaarheid van ons wagenpark", zegt Lennert Bredemeijer van het bedrijf. De keus is gevallen op een TGE 3.140 met handbak, imperiaal, trekhaak en een inrichting om gereedschap kwijt te kunnen. Bredemeijer zegt dat de eerste nieuwe bestelauto direct werd ingezet, bij een klant niet ver van de hoofdvestiging van Voshol in Bleiswijk. "Daar hebben we een compleet project gerealiseerd voor een tomatenkweker die een nieuwe kas heeft gebouwd met een oppervlak van 70.305 vierkante meter.”

Veel kilometers

De nieuwe TGE is de eerste voor Voshol van een serie van drie. De bestelauto's zullen volgens Bredemeijer door heel Nederland ingezet gaan worden. "In de Noordoostpolder en in de kop van Noord Holland hebben we nu ook nog projecten lopen. Logisch dus dat onze monteurs daarheen moeten", aldus Bredemeijer. De nieuwe TGE's zijn voorbereid op het rijden met aanhangwagens, ook dit was een vereiste van Voshol. Verwacht wordt, dat de nieuwe MAN's per jaar zo'n 30.000 kilometer zullen afleggen. De bestelauto's zijn volledig in onderhoud bij Van Leeuwen Truckservice uit het naburige Waddinxveen. "Dat is een extra voordeel voor ons: we hebben de dealer erg dichtbij de standplaats van de bestelauto's." Voshol zegt dat de bestelauto's zeker 180.000 kilometer gaan rijden voordat vervanging wordt overwogen.