Leusden,
20
juli
2022
|
10:15
Europe/Amsterdam

MAN TGE Individual Lion S debuteert in stijl op Truckstar Festival

  • MAN TGE Individual Lion S: special edition met focus op sportiviteit
  • Sportieve looks en luxe gaan samen met maximaal gebruiksgemak
  • Later dit jaar bij de MAN-dealers beschikbaar voor een sportieve proefrit 

De MAN TGE Individual Lion S krijgt een première in stijl. Hij beleeft zijn publieksdebuut tijdens het Truckstar Festival op het TT Circuit Assen op 30 en 31 juli aanstaande. De blikvanger onder de bestelwagens is het sportieve visitekaartje van MAN Individual. De TGE Individual Lion S is nog dit jaar te beleven bij de Nederlandse MAN-dealers.

Het TT Circuit in Assen is op 30 en 31 juli aanstaande het sportieve decor voor het Truckstar Festival. Het grootste en mooiste Transportfeest van Europa wordt dit jaar voor 40e maal georganiseerd. MAN viert het feest mee met de introductie van de TGE Individual Lion S, een sportieve bestelwagen voor fijnproevers. Deze special edition wordt vervaardigd in een nieuwe productievestiging, die is gespecialiseerd in het realiseren van speciale klantwensen. Zo verzorgt MAN Individual onder meer de montage van rolstoelhellingen, tafels en luchtvering. Ook voor features als laadkleppen en zwaailichtsystemen kunnen klanten terecht bij MAN Individual.

Sportief op het eerste gezicht

De TGE Individual Lion S is het sportieve visitekaartje van MAN Individual. Het nieuwe model springt er direct uit. Dat begint met sportieve rode accenten in de grille en op de flanken. Zelfs de remklauwen zijn rood gelakt. Ze contrasteren fraai met de zwarte gelakte 17 inch lichtmetalen velgen. Ook de buitenspiegels zijn uniek. Zo hebben ze een behuizing in carbon-look met geïntegreerde MAN-leeuw. Ook hier komen subtiele rode accenten terug. Andere blikvangers zijn de RVS-sierstrip boven de nummerplaat en de driedelige achterspoiler. De sportiviteit gaat samen met maximaal gebruiksgemak: speciale opstapjes opzij en achter maken de op-/instap nog eenvoudiger. Optioneel zijn er sidebars in zwart aluminium met kunststof treden en Individual-accenten.

Ook heel individueel: een echt luxe-interieur

Bij de TGE Individual Lion S zit de sportiviteit ook van binnen. De hoogwaardige stoelen zijn afgewerkt met sportief rode stiksels in hexagon-design én met een geborduurd Lion-logo in de rugleuning. Verder komt de sportieve tint terug in afwerkingselementen van het met leder beklede stuur en de ventilatieroosters. De luxe vloermatten dragen het MAN Individual-logo en zijn afgewerkt met rode stiksels. Rode LED-strips in de portierbekleding onderstrepen de sportieve sfeer nog eens en voor maximaal gebruiksgemak beschikken de opbergvakken en de voetenruimte over LED-verlichting.

De MAN TGE Individual Lion S wordt in de komende maanden bij de Nederlandse MAN-dealers verwacht. Uiteraard staat hij dan klaar voor een sportieve proefrit.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.