Leusden,
19
februari
2020
|
16:06
Europe/Amsterdam

MAN pakt verrassend uit op IFAT München

  • Voor het eerst op de IFAT: de compleet nieuwe MAN truckgeneratie
  • Nieuw: de MAN TGE als vuilniswagen

Of het nu gaat om een ​​vuilniswagen, een portaaltruck, afzetsysteem, veegmachine of sneeuwschuiver… de mannen en vrouwen van openbare en particuliere gemeentelijke diensten en afvalverwijderingsbedrijven doen belangrijk werk voor de maatschappij. Op de internationale IFAT-beurs 2020 in München presenteert MAN in hal C6 (stand 317) de voertuigen die hen bijstaan ​​in hun dagelijks werk.

Op de IFAT, de meest toonaangevende vakbeurs voor water-, riool- en ruwe materialenbeheer ter wereld, kunnen vakmensen en ondernemers voor het eerst kennismaken met de compleet nieuwe truckgeneratie van MAN.

Het juiste voertuig voor de juiste taak - gemeenten en aannemers beginnen hun zoektocht naar een op maat gemaakte voertuig-opbouw-combinatie met deze specifieke eis in gedachten. MAN heeft met een uitgebreide range van praktische en gebruiksvriendelijke bedrijfswagens van 3 tot 50 ton voor elke uitdaging een oplossing. Dat bewijst de fabrikant dit jaar wederom op de IFAT in München met een gamma dat varieert van bestelwagens tot meerassige chassis’.

Van de MAN TGE, de bestelwagenrange van MAN in versies van 3 tot 5,5 ton, staat op de IFAT-beurs de uitvoering als compacte en zeer wendbare vuilniswagen voor stadscentra en voetgangerszones. Op de stand van MAN zijn ook trucks van de nieuwe generatie TGL, TGM, TGS en TGX te vinden. Ze zijn stuk voor stuk uitgerust met voorzieningen die specifiek zijn ontwikkeld voor deze branche.

De IFAT vindt plaats in München van 4 tot 8 mei. De MAN-stand is te vinden in hal C6.