Leusden,
20
december
2023
|
15:49
Europe/Amsterdam

Liander versterkt wagenpark met 60 MAN’s TGE

Netbeheerder Liander gaat zijn wagenpark uitbreiden met zestig nieuwe MAN TGE-bedrijfswagens. De strategische investering is gericht op het optimaliseren van de mobiliteit van de servicemonteurs van Liander, onderdeel van Alliander. De keuze voor de MAN TGE onderstreept de inzet van de onderneming voor betrouwbaarheid en efficiëntie in zijn dagelijkse operaties.

Met de keuze voor de MAN TGE zet Liander een belangrijke stap in de vernieuwing van zijn wagenpark. De netbeheerder beschikt over een wagenpark van ongeveer 1.200 bedrijfsauto's, waarin verschillende merken vertegenwoordigd zijn. Liander heeft nu voor een vloot nieuwe MAN’s TGE gekozen vanwege de goede en betrouwbare reputatie die de bestelwagen heeft. De eerste twintig exemplaren worden nog dit jaar in gebruik genomen, terwijl het resterende aantal in 2024 aan het wagenpark wordt toegevoegd.

Een ander doorslaggevend argument voor Liander om voor MAN te kiezen, was het feit dat MAN niet alleen bekendstaat om de levering van hoogwaardige bestelwagens, maar ook om de bijbehorende service met een ‘truckmentaliteit’ waarbij uptime van bedrijfsvoertuigen leidend is.

Over de MAN TGE

De MAN TGE staat synoniem voor geavanceerde mobiliteit. Als veelzijdige bedrijfswagen biedt de TGE praktische oplossingen zonder concessies te doen aan prestaties. De bedrijfswagen met truck-DNA voldoet met zijn efficiëntie aan de hoogste eisen van vakmensen.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.