Leusden,
26
oktober
2017
|
13:00
Europe/Amsterdam

Koen Huisman wint jaar lang gratis TGE-rijden

Koen Huisman wint jaar lang gratis TGE-rijden

  • Winnaar prijsvraag 'Raad waar die staat'

Hovenier Koen Huisman mag een jaar lang gratis rijden in een nieuwe MAN TGE. Tijdens een feestelijke bijeenkomst bij MAN dealer Van Leeuwen Truckservice in Waddinxveen nam Koen de sleutels van de gloednieuwe TGE, een gesloten bestelauto met 140 pk, in ontvangst.

De nieuwe MAN is perfect afgewerkt, ook in de laadruimte. De bodem daarvan is netjes betimmerd, de wielkasten worden beschermd en de laadruimte wordt verlicht met vier LED-lampjes die uitschakelbaar en dimbaar zijn. Een trekhaak ontbreekt niet en dat is maar goed ook, want Koen heeft regelmatig de aanhangwagen achter zijn TGE. Die aanhanger heeft hij op maat laten bouwen en heeft een kiepmogelijkheid.

TGE-verlangen
Het TGE-verlangen van Koen ontvlamde al vanaf het moment dat MAN aankondigde met een nieuwe bestelauto te zullen komen. "We rijden hier bij het hoveniersbedrijf met twee Volkswagens, een Crafter en een Transporter. Een vriend van mij had zijn bestelauto bij Van Leeuwen gekocht. Hij was over de service erg goed te spreken. Ten tijde van de introductie van de nieuwe MAN TGE kwam ik in contact met Van Leeuwen en dat leidde ertoe dat ik min of meer voor de grap aan een prijsvraag meedeed, Raad waar die Staat. Nooit met de gedachte dat ik wel eens zou kunnen winnen. Dus wat gebeurt er dan? Dan krijg je telefoon en ik dacht nog dat het over iets anders zou gaan met betrekking tot de TGE, maar ik kreeg te horen dat ik er een jaar lang gratis mee mag rijden. Dat had ik natuurlijk helemaal niet verwacht!"

Druk genoeg
Ineens is er dus een derde bedrijfswagen in het wagenpark van het vijf jaar jonge hoveniersbedrijf van Koen. Hij maakt zich over de inzet geen zorgen. "Zeker komend voorjaar wordt het weer erg druk, verwacht ik. Dan kan ik de TGE voor het zware werk inzetten, en blijft de Transporter wat meer in de regio, voor lichtere klussen." Maar waarom was Koen zo gecharmeerd van de MAN TGE? "De uitstraling is erg mooi en het is een strakke bestelauto met een krachtige uitstraling. Past dus precies bij mijn bedrijf!"

Aanhangwagen
Koen verwacht dat de TGE krachtig genoeg is voor het aanhangwagenwerk en dat de TGE ruim genoeg is om alle gereedschap en equipment zonder problemen te kunnen meenemen. "Verder zal de TGE makkelijk de 15.000 tot 20.000 kilometer per jaar kunnen afleggen die bij dit bedrijf normaal zijn." Koen toont zich verder onder de indruk van de achteruitrijcamera die tot ver voorbij zijn aanhangwagen kan kijken en hij verheugt zich op de extra's aan boord van zijn nieuwe bestelauto.

Fotobijschrift foto 8:
Feestelijke overhandiging door JacobJan Vermeiden - accountmanager MAN TGE van MAN Truck & Bus b.v.