Leusden,
14
december
2018
|
08:30
Europe/Amsterdam

KerstMAN on tour in Beieren

KerstMAN on tour in Beieren

  • MAN-stagiaires transformeren voor veertiende achtereenvolgende jaar een trekker-/opleggercombinatie in MAN Christmas truck
  • Feestelijk versierde kerstMAN op Kersttour in Beieren.

MAN Truck & Bus ondersteunt de Kerstman voor het veertiende jaar en stuurt een feestelijk versierde en verlichte MAN TGX XXL 18.500 op Kersttour door Beieren. De trekker-/opleggercombinatie van de Kerstman reist tot 21 december naar tal van (kleuter)scholen, instellingen en Kerstmarkten.

De leerlingen van de MAN-trainingsworkshop hebben met oog voor detail een rode MAN TGX XXL 18.500 inclusief oplegger omgebouwd tot traditionele MAN Christmas truck. Ongeveer 240 meter LED-lichtslingers zorgen ervoor dat de rode ‘slee’ van de Kerstman de sprankelende, warme sfeer uitstraalt die bij het Kerstfeest hoort. De MAN-letters in de grille worden uitgelicht met een speciale achtergrondverlichting..

83 vierkante meter aan opschriften

Om de Kerstsfeer nog verder te verhogen, is de gehele trailer voorzien van bijna 83 vierkante meter aan opschriften die de speciale truck al van ver herkenbaar maken. Om ervoor te zorgen dat de MAN Christmas-truck veilig en stipt op zijn verschillende bestemmingen aankomt - zelfs in het zwaarste winterweer tijdens het adventseizoen – is de TGX voorzien van de inschakelbare MAN HydroDrive die op de vooras is gemonteerd. Met een druk op de knop kan de Kerstman zijn voertuig in vierwieldrive zetten, waardoor sneeuw en ijs de combinatie niet kan stoppen.

Kerstverrassing

De MAN-stagiaires hebben hun ‘slee’ met trots overhandigd aan de Santa Claus mannen en -vrouwen die ermee op tour gaan. Zoals elk jaar brengen tal van MAN-medewerkers tot 21 december met de MAN Christmas Truck vrijwillig een bezoek aan verschillende scholen, instellingen en Kerstmarkten in heel Beieren.

Als Kerstverrassing heeft de grote kersttruck met oplegger ook de enige juiste lading aan boord: heerlijke chocolade en leuke cadeautjes.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.