Leusden,
30
augustus
2019
|
09:00
Europe/Amsterdam

Intelectric eerste nieuwe klant Den Engelsen Bedrijfswagens

Intelectric uit Eersel plaatste begin augustus, de dag nadat Michel den Engelsen Bedrijfswagens de vier MAN-dealerbedrijven in Eindhoven, Venlo, Nijmegen en Stein én het Volkswagen Bedrijfswagencentrum Eindhoven overnam, de eerste order voor drie MAN’s TGE. Daarmee is het in Eersel gevestigde bedrijf, gespecialiseerd in de installatie, montage en assemblage van glasvezel- en kabelnetwerken, tevens de eerste nieuwe klant van Den Engelsen Bedrijfswagens.

Voor Rob van Hoorn, directeur en mede-eigenaar van Intelectric en zelf een enthousiaste jonge ondernemer, was de start van Den Engelsen Bedrijfswagens hét moment om voor MAN te kiezen. "Een stoer en degelijk merk, in combinatie met een sterke organisatie en een jonge, gedreven ondernemer." Van Hoorn onderstreept dat hij gelooft in de waarde van zakendoen met mensen die je kent, die staan voor hun bedrijf en voor hun klanten en die je persoonlijk kunt aanspreken. ‘Ik ken Michel den Engelsen als een gedreven kerel, die doet wat-ie belooft. En natuurlijk weet ik als geen ander dat je het als ondernemer moet hebben van je team, de vakmensen die voor je werken. Maar ook daar heb ik bij Den Engelsen Bedrijfswagens alle vertrouwen in.”

Juiste connecties

Intelectric is gespecialiseerd in de engineering, montage en installatie van hoogwaardige netwerken door de Benelux en daarbuiten. Inrichting van computerruimtes, aanleg van glasvezelnetwerken, assemblage van verdeelkasten, de complete ICT-infrastructuur van ziekenhuizen, kantoren en magazijnen, montage van kabelgoten, spanningsrail en lichtlijnen... het is maar een greep uit de werkzaamheden van Intelectric. Daarvoor heeft de onderneming 75 specialisten in dienst, die de beschikking hebben over een vloot van 40 bestelwagens. "En die maken kilometers! Dus bedrijfszekerheid, comfort en lage kosten per kilometer zijn essentieel. Net als een sterke serviceorganisatie. Daarvoor is Intelectric bij ons aan het juiste adres, net als al onze bestaande én toekomstige klanten”, stelt Michel den Engelsen, die het bijzonder leuk vindt dat Rob van Hoorn er op stond om zijn eerste nieuwe klant te worden. Daarmee onderstreept hij de slogan van Intelectric: ‘een kwestie van de juiste connecties’.
 

Fotobijschrift: Rob van Hoorn, directeur en mede-eigenaar van Intelectric plaatst als eerste nieuwe klant van Den Engelsen Bedrijfswagens een order voor drie MAN's TGE L3H3 140PK met automaat.