Leusden,
14
juni
2017
|
12:32
Europe/Amsterdam

Gloednieuwe MAN TGE: vanaf nu leverbaar in Nederland

  • Keuze uit 69 varianten
  • Groot aantal aandrijflijnen en maatwerkoplossingen
  • Motorvermogens van 75 kW tot 130 kW
  • Lage bedrijfskosten dankzij groot aantal innovaties
  • Zeer rijke standaarduitrusting met o.a. geveerde bestuurdersstoel
  • 24/7 service zoals bij trucks
  • Vanafprijs van 24.550* euro

Vanaf vandaag staat de nieuwe MAN TGE bij de MAN-dealer. Deze bestelwagen biedt keuze uit liefst 69 carrosserievarianten. Bovendien is hij er met voor-, achter- en vierwielaandrijving en biedt hij volop maatwerkoplossingen. Door innovatieve technologieën is de MAN TGE niet alleen krachtig, betrouwbaar en zuinig, maar ook zeer comfortabel én veilig.

Wie nu overgaat tot aanschaf van een MAN TGE kan bovendien profiteren van een ijzersterk introductieaanbod. Naast de standaard al zeer rijk uitgeruste TGE is er keuze uit drie opties met een aantrekkelijke korting. Zo is er het gratis audiosysteem t.w.v. € 375 óf gratis licht- & zicht-pakket t.w.v.€ 450 (incl. grootlicht assistent, mistlampen, dagrijverlichting, leaving/coming home functie en licht- & regensensor).Óf € 755 klantvoordeel op het Assistentiepakket, met onder andere: parkeerhulp voor én achter, flankbeschermingsassistent, achteruitrijcamera, rijstrookwisselhulp, zijmarkeringsverlichting en elektrisch verstelbare en inklapbare buitenspiegels.

Volop keuze
De veelzijdigheid van de MAN TGE begint met de vele carrosserievarianten. Hij is er als gesloten bestelwagen, chassis-cabine en combi. Door de keuze aan lengte- en hoogtevarianten beslaat het totale carrosserieaanbod uit niet minder dan 69 versies. Vervolgens is de MAN TGE er ook met keuze uit voorwielaandrijving, achterwielaandrijving en vierwielaandrijving. De speciaal voor intensief bestelwagengebruik ontworpen 2.0 TDI-motoren zijn er in vermogensvarianten van 75 kW/102 pk tot 130 kW/177 pk. Alle modellen zijn leverbaar met een efficiënte en comfortabele automatische transmissie. Extra introductievoordeel: tot en met 31 augustus 2017 is de motorisering met 180 pk automaat verkrijgbaar voor de prijs van een 140 pk automaat.

Lage bedrijfskosten
De motoren van de MAN TGE zijn niet alleen krachtig, maar ook zeer efficiënt. Hun zuinigheid wordt nog eens versterkt door de gunstige stroomlijn van de TGE. Dit speelt samen met de hoge mate van betrouwbaarheid een belangrijke rol in de gunstige bedrijfskosten van de MAN TGE: de TCO (Total Cost of Ownership) van de TGE is de gunstigste in dit segment.

Zeer compleet en innovatief
De MAN TGE valt ook op door zijn meer dan complete standaarduitrusting, met onder meer airco, cruise control, een AGR-gecertificeerde, geveerde bestuurdersstoel en LED-laadruimteverlichting. Eveneens bij de vanafprijs inbegrepen zijn slimme assistentiesystemen zoals de zijwindassistent en Emergency Brake Assist, dat het verkeer vóór de TGE monitort en de bestuurder waarschuwt als er onvoldoende ruimte is tot de voorligger. In het uiterste geval kan het systeem een semi-autonome remactie uitvoeren om een ongeval te voorkomen of de gevolgen ervan te beperken. De MAN TGE is ook leverbaar met achteruitrij- en inparkeerhulp (ook voor aanhangers), verkeersbordherkenning, actieve spoor assistent, dorpel beschermingssensoren, dodehoek assistent en adaptieve cruise control.

Maatwerkuitrusting
MAN-klanten kunnen voor de TGE ook maatwerk realiseren met pakketten die zijn toegesneden op specifieke branches. Zo is er het distributiepakket voor gesloten bestel- en bakwagens en voorbereiding voor een 3-weg kipper. Ook voor extra comfort, veiligheid en efficiency zijn er speciale pakketten. Zo biedt het Media TGE-pakket Advanced een mobiele-telefooninterface, USB- en AUX-aansluiting, elektrische interface etc. Het Comfortpakket maakt de cabine nog aangenamer. De EfficientLine zorgt dankzij een nog betere stroomlijn, een bandenspanningscontrolesysteem en een noodstop-assistent voor de adaptieve cruise control voor nog meer efficiency én veiligheid.

De beste truck-service
Een ander belangrijk pluspunt van de MAN TGE is de serviceorganisatie die erachter staat. Bedrijven die een TGE inzetten, mogen rekenen op service die ook voor de truck-klanten van het merk geldt. Het uitgangspunt daarbij: het werk van de klant moet door (kunnen) gaan. Daarom hanteren MAN-dealers ruime openingstijden (ook op zaterdag), is er een efficiënte en snelle onderdelenvoorziening en een 24-uurs hulpdienst voor heel Europa. De uitgebreide kennis en ervaring met om-/opbouwers draagt eveneens bij aan een optimale service.

De prijzen
De MAN TGE is er als gesloten bestelwagen vanaf 24.550* euro, als chassis cabine vanaf 22.250* euro en als chassis dubbele cabine vanaf 26.400* euro.

*) De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.
*) Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn exclusief BTW, BPM, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie: man-bestelauto.nl

download
Gloednieuwe MAN TGE