Leusden,
25
april
2018
|
09:12
Europe/Amsterdam

Exclusieve besteller: MAN TGE 3.180 Lion180Edition

Exclusieve besteller: TGE 3.180 Lion180Edition

  • Standaard met krachtige 130 kW/177 pk sterke 2.0-liter biturbodiesel en achttraps automaat
  • Fraaie afwerking en veel luxe

MAN introduceert een nieuw, exclusief topmodel voor de TGE bestelwagenserie: de MAN TGE 3.180 Lion180Edition. Deze bijzonder complete uitvoering maakt zijn status als topmodel op alle fronten waar, zowel wat prestaties als uitrusting betreft. De MAN TGE 3.180 Lion180Edition is per direct te bestellen.

Van de nieuwe TGE bestelwagen brengt MAN een bijzondere versie op de markt: de MAN TGE 3.180 Lion180Edition. Dit model is met zijn 2.0-liter bi-turbodieselmotor met 177 pk en standaard achttraps automaat niet alleen krachtig, maar ook zeer luxueus uitgevoerd. De TGE 3.180 Lion180Edition heeft onder meer een comfortpakket dat de bestuurder verwent met zaken als een luchtgeveerde bestuurdersstoel. Ook is deze luxe uitvoering voorzien van lichtmetalen velgen en vele andere aantrekkelijke extra’s, waaronder met leder beklede stoelen en een met leer bekleed stuurwiel.

Inclusief innovatieve assistentiesystemen

Daarnaast heeft de TGE 3.180 Lion180Edition als standaarduitrusting het MAN-media pakket, dat ondemeer bestaat uit krachtig audio- en navigatiesysteem met fraai touchscreen Medialink. Zoals elke MAN TGE is ook de Lion180Edition voorzien van innovatieve veiligheidsassistentiesystemen zoals Emergency Brake Assist en zijwindcorrectie. Deze bijzondere versie van de TGE heeft daarnaast ook parkeerhulp voor- en achter met flankbescherming, een achteruitrijcamera, zijdelingse markeringslichten, rijbaanwisselassistent en buitenspiegels die elektrisch instelbaar, verwarmbaar én inklapbaar zijn.

De MAN TGE 3.180 Lion180Edition is vanaf nu te bestellen via de MAN-dealers. Kijk op www.manbestelauto.nl voor meer informatie.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.