Leusden,
30
mei
2023
|
09:00
Europe/Amsterdam

Alle MAN DigitalServices nu drie maanden gratis

  • Slimme diensten nu gratis te testen
  • Het voordeel van gedetailleerd inzicht: extra efficiency en lagere kosten
  • Eenvoudig te boeken en gebruiken op het RIO-platform
  • Stopt automatisch na 3 maanden, geen onverwachte kosten

Alle MAN DigitalServices voor MAN’s trucks, bussen en de TGE bestelwagen zijn voor klanten nu drie maanden lang volledig gratis te proberen. Met deze slimme digitale diensten krijgen klanten bijvoorbeeld gedetailleerd inzicht in de actuele onderhoudsstatus van de voertuigen , de actuele voertuiglocatie via track & trace, de inzet- en verbruiksgegevens en zijn op afstand de tachograaf- en bestuurderskaartgegevens te downloaden. Dit alles zorgt zo voor een nog efficiëntere inzet.

Een gratis proefperiode van drie maanden is ruim voldoende om uitgebreid kennis te maken met het brede dienstenaanbod van MAN DigitalServices. Ondernemers kunnen de dienst(en) die het best aansluit(en) bij de inzet en de bedrijfsvoering direct boeken via het RIO-platform, dat de basis vormt van de MAN Marketplace waar klanten toegang hebben tot de diverse MAN Digital Services.De proefperiode stopt automatisch, maar uiteraard is het ook mogelijk om via een aantrekkelijke abonnementsvorm te blijven profiteren van alle voordelen.

Echt inzicht met MAN Perform 

MAN Perform is een perfect voorbeeld van de uiteenlopende MAN DigitalServices. Deze tool verschaft wagenparkbeheerders per voertuig een zeer gedetailleerd inzicht in het gebruik en verbruik. MAN Perform verzorgt een uitgebreide rijstijlanalyse en betrekt daarbij een groot aantal belangrijke variabelen. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de verbruiksgegevens van de voertuigen, maar wordt tevens de rijstijl van de chauffeur in beeld gebracht. Aanvullend hierop toont MAN Perform ook gegevens als het type weg waarop is gereden, hoogteverschillen, vertraging door files en tot slot één van de belangrijkste variabelen: het totale gewicht van de combinatie inclusief belading. 

Alle gegevens zijn in real-time beschikbaar. De inzichten die daaruit voortkomen, kunnen chauffeurs bijvoorbeeld helpen bij het realiseren van een efficiënte en economische rijstijl. Ook dragen ze bij aan het optimaliseren van de voertuigconfiguratie. Met als overkoepelend doel het terugdringen van het verbruik, de CO2-uitstoot en de kosten.

Voor alle MAN-modellen

MAN biedt specifieke DigitalServices aan voor zijn trucks, bussen en de TGE bestelwagen. Alle recente MAN-voertuigen zijn aangesloten op het RIO-platform, waar de functies te boeken en te gebruiken zijn. 

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.