Leusden,
25
november
2022
|
15:16
Europe/Amsterdam

5 MAN TGX 26.510 trekkers voor H.N. Post & Zonen

H.N. Post & Zn heeft een vloot van 185 trekkende eenheden die bestaat uit vier merken. Het bedrijf doet al sinds de jaren tachtig zaken met Van Leeuwen Truckservice uit Waddinxveen. Directeur Marco Post: “Onze samenwerking met zowel MAN als de dealer gaat al meer dan 40 jaar terug en dat zegt genoeg over de goede relatie. De vorige generatie van MAN was bijzonder betrouwbaar. Wij doen zelf alle onderhoud en reparaties, en daardoor weten we precies wat de sterke punten zijn. Met de nieuwe generatie van de TGX heeft MAN echt een grote stap gezet op het gebied van comfort. Dit model MAN slaat dan ook bijzonder goed aan bij onze chauffeurs. Toen we naar buiten brachten dat er vijf stuks besteld werden stonden de chauffeurs er dan ook voor in de rij, zoveel animo is er voor dit model.’’

Bouwtransport en containers

De werkzaamheden van H.N. Post & Zn omvatten container transport en bouwtransport, onder meer met betonmixers. De nieuwe MAN trekkers met voorloopas worden ingezet met betonmixer opleggers van de klant. “Wij hebben in totaal 30 betonmixers in onze vloot, waarvan 9 truckmixers. Door de inzet van trekker- oplegger combinaties zijn we flexibeler bij de inzet. In de pieken rijden ze beton, maar daarnaast kan een trekker ook ander werk doen”, aldus de heer Post. 

De laatste van Jan Talmon

De tweede truck uit de serie van vijf werd overhandigd door commercieel manager Jan Talmon van Van Leeuwen Truckservice. Na een carrière van 32 jaar gaat hij met pensioen. Jan Talmon is al die tijd de vaste aanspreekpartner geweest voor H.N. Post & Zn. “Voordat ik begon met de verkoop van MAN trucks was ik eigenlijk monteur, maar wel met een voorliefde voor bedrijfswagens. Voor wat betreft verkoop kwam bij Van Leeuwen Truckservice binnen als groentje, maar ik heb mijn draai helemaal gevonden in dit vak. Vooral het persoonlijke contact wat ik door de jaren heen heb opgebouwd met de klanten was heel waardevol. Ik kan dan ook terugkijken op een prachtige carrière bij Van Leeuwen Truckservice”, aldus Jan Talmon. Zijn laatste aflevering van een nieuwe MAN bij H.N. Post & Zn betekent voor hem een hele mooie punt achter zijn carrière.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.