02
juli
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

Veranderingen op communicatieafdeling MAN Truck & Bus

Nadelhofer begon in 2005 bij MAN op de afdeling Investor Relations. Hij werd in 2008 PR-manager op de afdeling Corporate Communications. In zijn meest recente functie als CEO van MAN Truck & Bus Oekraïne was hij verantwoordelijk voor de verkoop van trucks en bussen in die regio. 


Op 1 juli verhuist Nina Gutzeit (41) naar Corporate Communications van MAN SE, waar zij aan het hoofd komt te staan van de nieuwe afdeling Communications – Online & Operations. 


Gutzeit werkte sinds 1999 bij MAN op diverse posities in Marketing, Strategy en Corporate Publishing. In 2005 werd zij PR-manager bij MAN Truck & Bus en nam tegelijk de functie Corporate Communications op zich. In die hoedanigheid heeft zij de internationale focus van de bedrijfscommunicatie op de gebieden internal communication, corporate publishing, public relations, en online communications sterk verbeterd. Verder heeft ze ook wereldwijd nieuwe media formats en PR-strategieën uitgezet.


In hun nieuwe functies leggen Nadelhofer en Gutzeit verantwoording af aan Andreas Lampersbach, Head of Communications bij MAN SE.