Leusden,
02
februari
2017
|
14:00
Europe/Amsterdam

Thieu van Dorst Bedrijfswagens is MAN-dealer van het Jaar

  • Ook prijzen voor MAN-dealers Van Leeuwen Truckservice en MAN Nederland Dealer Eindhoven

Thieu van Dorst Bedrijfswagens met vestigingen in Breda, Goes en Roosendaal is uitgeroepen tot MAN-dealer van het Jaar. Tijdens de jaarlijkse dealerbijeenkomst in Spijkenisse maakte MAN Truck & Bus tevens bekend dat Van Leeuwen Truckservice de MAN Sales-dealer van het Jaar is geworden. MAN Nederland Dealer Eindhoven werd uitgeroepen tot MAN Service-dealer van het Jaar.

Elk jaar worden drie Nederlandse MAN-dealers Nederland onderscheiden voor hun prestaties. Naast de overall-onderscheiding zijn er prijzen voor Sales en Service. Thieu van Dorst Bedrijfswagens mag nu een jaar lang de eervolle titel ‘MAN-dealer van het Jaar 2017’ voeren.

Thieu van Dorst Bedrijfswagens – Goede resultaten op alle vlakken
Thieu van Dorst Bedrijfswagen heeft de titel MAN-dealer van het Jaar te danken aan de uitstekende resultaten in 2016, zowel bij Sales als bij Aftersales, en aan hoge scores voor klanttevredenheid en -loyaliteit. De oplossingsgerichtheid en de persoonlijke klantfocus van de totale Thieu van Dorst-organisatie is een belangrijke reden voor dit succes.

MAN Sales-dealer van het Jaar – Van Leeuwen Truckservice
Van Leeuwen Truckservice met vestigingen in Maasdijk, Ridderkerk en Waddinxveen, dankt deze titel aan stabiele groei. Van Leeuwen Truckservice presteert de laatste jaren uitstekend, mede dankzij een pro-actieve en effectieve klantbenadering.

MAN Service-dealer van het Jaar – MAN Nederland Dealer Eindhoven
MAN Nederland dealer Eindhoven heeft in 2016 ook uitstekende prestaties geleverd: het bedrijf valt op door de hoge mate klanttevredenheid en een flinke groei in omzet onderdelen en accessoires. Verder dankt MAN Nederland Dealer Eindhoven zijn prijs aan de investeringen in training en opleiding van de medewerkers.


Noot voor de redactie

Fotobijschrift:
Foto 1: Thieu van Dorst Bedrijfswagens neemt MAN Best Dealer Award in ontvangst.
Foto 2: Van Leeuwen Truckservice neemt MAN Sales-dealer Award in ontvangst.
Foto 3: MAN Nederland Dealer Eindhoven neemt MAN Service-dealer Award in ontvangst.