22
januari
2014
|
12:00
Europe/Amsterdam

Sanitaire-hygiënespecialist CWS kiest voor MAN

CWS is een leverancier van diensten en producten op het gebied van sanitaire hygiëne en schoonloopmatten. Op dit vlak is het bedrijf al jaren marktleider in Nederland. Het hoofdkantoor van CWS Nederland B.V. is gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Daar bevindt zich ook de wasserij voor handdoekrollen en schoonloopmatten. CWS Nederland B.V. is onderdeel van CWS-boco International GmbH, dat is gevestigd in Duisburg en in vijftien Europese landen is vertegenwoordigd met de merken CWS (sanitaire hygiëne) en/of boco (bedrijfskleding).

 

Net uitgediend

“De MAN’s TGS zetten we in voor het transport van onze producten tussen de magazijnen en de distributiecentra in de Benelux”, aldus Bart van de Molengraft, Project Manager Supply Chain bij CWS Nederland. “De laatste MAN’s in onze vloot van in totaal zo’n 160 trucks en serviceauto’s waren net uitgediend.”

 

Doorstart met MAN Euro 6

De komst van een nieuwe serie Euro 6-trucks voelt aan als een doorstart. “Met MAN hebben we in het verleden altijd goede ervaringen gehad. Bij de keuze voor de nieuwe TGS-trekkers met Euro 6 hebben onze chauffeurs beslist ook een rol gespeeld. Misschien is de voorliefde voor bepaalde merken de laatste jaren minder sterk dan vroeger, maar in het algemeen merken we dat MAN binnen ons bedrijf goed bevalt bij de chauffeurs. En dan bedoel ik niet alleen de trucks, maar ook de service van het MAN-dealernetwerk. Chauffeurs vinden het ook heel prettig als ze snel en goed worden geholpen.”