03
januari
2014
|
09:00
Europe/Amsterdam

MAN-trucks startklaar voor Dakar Rally 2014

Het Eurol VEKA MAN Rally Team staat 5 januari met vijf trucks aan de start. Die worden bestuurd door Peter Versluis, Marcel van Vliet, René Kuipers, Steven Rotsaert en Dave Ingels. “We rekenen onszelf zeker tot de kanshebbers”, aldus Rutger Bolt van VEKA Group B.V. “Met de auto’s hebben we een technische sprong voorwaarts gemaakt en we verwachten daarmee een voorsprong te hebben op de andere deelnemers in de Dakar Rally. Ophanging, vering en remmen zijn op verschillende punten gewijzigd en we zijn er opnieuw in geslaagd het gewicht van de wedstrijdtrucks te verlagen.”

Het is het vierde jaar dat het Eurol VEKA MAN Rally Team meedoet. Dit keer zijn de prestaties dagelijks te volgen www.facebook.com/vekaracing en op de website www.vekaracing.com. De films en het verslag worden verzorgd door cameraman Jordy van Kouwen en commentator Olav Mol.Sponsoring

Het team heeft er het volste vertrouwen in dat de volle winst er dit jaar inzit. Onder meer door de sterke ondersteuning van hoofdsponsor Eurol en partner MAN Truck & Bus Nederland. Andere grote sponsors zijn FERM, HDI Gerling, Werkina, Windex Engineering, TrucksXL, Houcon, Eendracht, De Jong Zuurmond en vele andere partners.

Het team biedt op zijn beurt financiële ondersteuning aan de stichting Stop ALS, die zich inspant voor onderzoek naar en geneesmiddelen voor de spierziekte ALS.