08
februari
2013
|
00:00
Europe/Amsterdam

MAN-truck voor Rotterdam Airport Erasmus Catering

Sandro Rouss van Thieu van Dorst Bedrijfswagens Roosendaal kijkt terug op een van de leukste afleveringen van de afgelopen jaren. “Het enthousiasme bij Rotterdam Airport Erasmus Catering is aanstekelijk. We hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan dit unieke project. De MAN-truck is door een gespecialiseerd bedrijf in Ierland aangepast voor het gebruik in deze specifieke branche. Dankzij de aanhoudende groei van de Rotterdamse luchthaven verwachten we in de toekomst méér speciale MAN-trucks te leveren aan Rotterdam Airport.”


Belangrijk onderdeel in 24-uursoperatie

René van Welzen, bedrijfsleider bij Rotterdam Airport Erasmus Catering, vertelt: “Vanuit onze keuken verzorgen wij dagelijks maaltijden voor de gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen en we leveren ook zeer verfijnde gerechten voor privéjets die vanaf Rotterdam Airport vliegen. MAN kon de truck sneller dan andere firma’s leveren in de gewenste specificaties. En dat past bij ons bedrijf, omdat wij ook flexibel moeten inspelen op plotselinge ontwikkelingen, zoals extra gasten of veranderingen op korte termijn in het menu of de serveerlocatie.”


Over Rotterdam Airport Erasmus Catering

Erasmus Catering is een familiebedrijf dat sinds 1940 actief is. Het bedrijf heeft in de afgelopen 73 jaar van zijn bestaan een schat aan ervaring opgedaan in de cateringbranche. Sinds 1953 is Rotterdam Airport Erasmus Catering een begrip in de luchtvaart. In de ultramoderne keuken worden speciale maaltijden bereid en kant-en-klaar aangeleverd voor lijn- en privévluchten.