01
juni
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

MAN Truck & Bus met persinformatie op Pon Persportaal

Pon Persportaal

Vanaf vandaag staan alle persberichten van MAN Truck & Bus op Pon Persportaal. Hiermee volgt MAN de andere automerken van Pon. Het portaal is ingericht om journalisten snel en gemakkelijk van actuele informatie te voorzien, waarbij nieuws en foto’s op een toegankelijke en overzichtelijke wijze zijn opgenomen. Het portaal voorziet in persberichten en foto’s van hoge afdrukkwaliteit. Oudere persberichten zijn zo mogelijk op Pon Persportaal opgenomen. Ponpersportaal.nl is zonder wachtwoord toegankelijk. Wie zich aanmeldt krijgt de persberichten automatisch in zijn mailbox. 

 

Public Relations

Als gevolg van de nieuwe organisatieopzet van Pon Commercial Vehicles is Sandra van der Wurf PR verantwoordelijk geworden voor zowel Volkswagen Bedrijfswagens als MAN Truck & Bus.

 

MAN Truck & Bus

MAN Truck & Bus b.v. is de Nederlandse importeur van MAN bedrijfswagens en bussen. MAN Truck & Bus is een dochteronderneming van Pon, Nederlands grootste onderneming in de automotive branche. MAN Truck & Bus werkt in Nederland nauw samen met een dealernetwerk van 12 dealers met 35 vestigingen en 2 BusPartner-vestigingen. MAN bedrijfswagens en bussen voor Nederland worden gefabriceerd door MAN Truck & Bus AG op verschillende locaties in Europa.