01
augustus
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

MAN pakt uit op carrosserie vakdagen Gorinchem

Op de beurs in Gorinchem presenteert MAN zijn modellen. De MAN-dealers ROSIERVANDENBOSCH Bedrijfswagens, Van Leeuwen Truckservice, MAN Nederland Dealer Zuid, Thieu van Dorst Bedrijfswagens en P. van der Velden Bedrijfswagens zijn aanwezig op de Carrosserie Vakdagen in Gorinchem. 

 

Laag brandstofverbruik

De beursstand van MAN staat in het teken van consequent efficiënt ondernemen. In dat thema past de MAN TGX EfficientLine. Deze trekker valt op door zijn lage gewicht en het lage brandstofverbruik door onder meer opnieuw verbeterde aerodynamica en banden met lage rolweerstand. Ook de zeer efficiënte EEV-motoren en tal van andere technische slimmigheden dragen bij aan het lage verbruik, zoals een compressor, die alleen wordt aangedreven als het nodig is. Bovendien licht MAN in Gorinchem alvast een tipje van de sluier op over de Euro 6-variant van de TGX EfficientLine die de fabrikant in september presenteert op de IAA in Hannover.  

 

Demonstratievoertuig

Op het buitenterrein van de Evenementenhal kunnen bezoekers een aantal MAN trucks bekijken. Zo dient een splinternieuwe koelcombinatie van Van Leeuwen Truckservice, de  MAN TGX 26.480 6x2 LL, als demonstratievoertuig. Verder zijn een bouwvoertuig, de MAN TGS 28.440 6H4-2 BL, en een MAN TGM 18.250 4x2 BL bakwagen te bewonderen.  

 

Carrosserie Vakdagen

De Carrosserie Vakdagen in Gorinchem vinden plaats van 28 tot en met 30 augustus 2012 in de Evenementenhal aan de Franklinweg 2 in Gorinchem. 

 

De hal is gelegen op een steenworp afstand van de A15 en goed bereikbaar via afslag 28, Arkel. U vindt MAN op standnummer 132.