04
juli
2013
|
00:00
Europe/Amsterdam

MAN en Van Doorn Agri vormen efficiënt duo

“Van Doorn Agri is weliswaar een zelfstandige onderneming, maar wij rijden onder de vlag van Campina. Wij zijn de vaste melktransporteur voor de regio Midden-Nederland en moeten aan strenge eisen voldoen”, vertelt directeur-eigenaar Sjaak van Doorn. “De belangrijkste voorwaarde is dat het ledig gewicht van de trekker-opleggercombinatie maximaal 15.500 kilo bedraagt.”

Volgens Sjaak van Doorn is zijn nieuwe MAN TGS 18.400 4x2 EfficientLine de ideale trekker: “Met deze MAN voldoen wij ruim aan de door Campina gestelde norm. Hij weegt slechts 6.800 kilo, terwijl de gloednieuwe, hypermoderne 36 kuub-tankoplegger 8.160 kilo in de schaal legt. Wij zitten dus maar liefst 540 kilo onder de grens. Bovendien levert het lage gewicht een forse bijdrage aan een efficiënt brandstofverbruik.”Betrouwbaarheid

Gewicht is niet het enige dat telt. De MAN trekkers van Van Doorn Agri rijden 24 uur per dag, zeven dagen in de week en 250.000 kilometer per jaar. “Melktransport is een non-stop-proces en betrouwbaarheid is van groot belang. Ik ben zeer te spreken over MAN en Roordink Bedrijfswagens. De dealer biedt perfecte service en staat 24 uur per dag voor ons klaar”, besluit Van Doorn.