Leusden,
04
juli
2016
|
13:06
Europe/Amsterdam

MAN-dealernetwerk focust op de toekomst

  • Nieuwe vestigingen MAN Truck & Bus

Het Nederlandse MAN-dealernetwerk positioneert zich nadrukkelijk voor de toekomst. Met nieuwe en verder uitgebreide vestigingen kan MAN nog beter, adequater en efficiënter inspringen op de (veranderende) wensen en eisen van transportondernemers.

Hier een overzicht van een drietal actuele ontwikkelingen binnen het dealernetwerk van MAN.

Wierda: nieuwe vestiging in Heerenveen
MAN-dealer Wierda Bedrijfswagens heeft een nieuwe vestiging in Heerenveen betrokken. Het nieuwe pand ligt strategisch gelegen aan de snelweg A7 en is daarmee perfect bereikbaar. Op de vestiging in Joure blijft Wierda actief met Wierda Voertuig Techniek; de MAN-dealeractiviteiten zijn verhuisd naar het nieuwe pand in Heerenveen. Wierda bestaat 85 jaar en heeft ook vestigingen in Drachten en Joure. Het bedrijf werd door zijn uitstekende resultaten en hoge mate van klanttevredenheid begin dit jaar nog uitgeroepen tot beste ‘overall’ MAN-dealer van het jaar. René Wierda over de nieuwe vestiging: “We zien nieuwe kansen en mogelijkheden in Heerenveen. Ons uitgangspunt is en blijft dat de klant daarbij centraal staat. In een nieuw pand met de nieuwste technologieën en in samenwerking met onze andere vestigingen kunnen we die klant nog beter en sneller van dienst zijn. Kortom: maximale MAN-kwaliteit.”

BTS: compleet pakket in Noord-Holland
BTS Bedrijfswagens & Trailer Service heeft op 25 juni een compleet nieuwe service-vestiging geopend op het BUKO Bedrijvenpark in Beverwijk. Hier kunnen MAN-klanten terecht voor het complete scala aan onderhoud- en reparatiewerkzaamheden. In de nieuwe werkplaats met plaats voor maar liefst zeven vrachtwagencombinaties werken hoogopgeleide technici met de nieuwste apparatuur. Daarbij hebben ze één doel: transportondernemers altijd mobiel houden. Edgar Immink van BTS: “Hiermee spelen we in op de behoefte van onze klanten. In regio Noord-Holland boven het Noordzeekanaal zijn we al jaren verkoopdealer en met deze hypermoderne servicevestiging kunnen we die klanten een totaalpakket bieden – net zoals in onze vestiging in Wognum.”

MAN Duiven: maatwerk – ook voor nichemarkten
MAN Duiven is een recent geopende, bijzondere vestiging binnen het MAN-dealernetwerk: het is een multifunctioneel servicebedrijf waar naast MAN ook de merken Volkswagen Bedrijfswagens, Caterpillar, Wastepartners en VDK zijn vertegenwoordigd. Freek Steinmann van MAN Duiven daarover: “In Duiven bieden we de transportbranche maatwerk, we kunnen een zeer breed spectrum aan klanten bedienen, zelfs in zeer specifieke segmenten van de markt. Met deze innovatieve benadering kunnen we elk klant optimaal van dienst zijn - we ervan overtuigd dat we hiermee de juiste stappen op weg naar de toekomst zetten.”