11
mei
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

MAN-dealer Thieu van Dorst Bedrijfswagens Goes vergroot bedrijfspand en breidt dienstverlening uit

 


Maljaars: “In de werkplaats kunnen wij bouwen op een team van elf technici en een werkplaatschef. Om hun capaciteit optimaal te benutten, maar nog belangrijker om onze klanten nog sneller van dienst te kunnen zijn, hebben wij de drie poorten aangebouwd.” Daarbij gaat het niet alleen om MAN-trucks. “In het kader van onze ´one stop shopping´-gedachte en het ontzorgen van de vervoerder, willen wij hier tijdens het bezoek van de truck alles in één keer kunnen afwikkelen. Binnen ons grote werkgebied in Zeeland waren wij altijd al sterk in onderhoud, reparatie plus de in- en verkoop van trailers en ander getrokken materieel. Met Trailer Partners* versterken wij dat alleen maar.”


Uitgangspunt: snel en volledig service verlenen

Maljaars over de totstandkoming van de nieuwe doorrijdstraten: “Aanvankelijk zouden we het nieuwe deel aanbouwen, maar uiteindelijk hebben wij besloten de bestaande muur te slopen, te heien en het nieuwe stuk aan te bouwen, waardoor het één geheel is. We hebben nu twee remmentestbanken en een extra APK-straat. Dat lijkt ruim bemeten, maar zo hebben we altijd voldoende capaciteit om in voorkomende gevallen de benodigde diensten te verlenen. Ook bij een plotselinge storing kunnen we de klant snel weer op weg helpen.”

In de nieuwbouw is ook een magazijn gerealiseerd voor de grote en zwaardere onderdelen. Remtrommels, wielen, tanks enzovoorts kunnen zodoende ook direct worden gemonteerd wanneer een klant er om vraagt.


Van onderhoud tot schadeherstel

Thieu van Dorst Bedrijfswagens stemt zijn diensten af op een breed klantenscala. Maljaars: “Wij hebben klanten met een of twee auto’s, maar ook grote transportbedrijven met een vloot vrachtauto’s en getrokken materieel met laadkleppen en koelmachines. Waar nodig verrichten wij voor hen bijvoorbeeld ook het schadeherstel. Het uitgangspunt is altijd de totale zorg voor het materieel uit handen te nemen, zodat onze klanten zich volledig kunnen richten op hun kerntaken.” 


*Trailer Partners is een hoogwaardige, transparante en universele serviceformule voor volledig onderhoud aan getrokken materieel. Deze dienstverlening wordt exclusief aangeboden bij een groeiend aantal MAN-dealers.