Leusden,
09
augustus
2016
|
15:58
Europe/Amsterdam

MAN de breedte in op Transport Compleet in Gorinchem

MAN laat zich op de vakbeurs Transport Compleet in Gorinchem (6-8 september aanstaande) van zijn meest brede kant zien. Op de beurs toont MAN zes trucks die de breedte van het gamma onderstrepen en die de laatste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid, efficiency én connectiviteit laten zien.

Op Transport Compleet presenteert MAN op de binnenstand het topmodel, de zuinige en efficiënte TGX 26.560 voorloopastrekker. Deze is voorzien van de nieuwe D38 15,2 liter motor en weet topprestaties te koppelen aan zuinigheid voor zowel de diesel als de adblue, én heeft een zeer gunstig eigengewicht. Als marktleider in de bouw kan er natuurlijk geen dikke bouwtruck ontbreken. De achtwiel aangedreven TGS 43.440 8x8 WS met widespread achterasconstructie koppelt een hoog laadvermogen aan prima wendbaarheid en uitstekende terreinprestaties. Dit laatste model is samen met Wierda Voertuigtechniek speciaal voor de Nederlandse markt ontwikkeld en wordt afgeleverd als kant-en-klaar bouwvoertuig. Maatwerk en korte levertijden gaan daarbij hand in hand.

Op de buitenstand toont MAN een viertal trucks die de breedte van het leveringsprogramma en de consequente aandacht voor efficiency tonen.

IAA nieuws
Op 23 september start de IAA in Hannover. Deze beurs staat voor MAN in het teken van de wereldintroductie van de TGE, de nieuwe grote bestelwagen van het merk. Tevens worden daar de nieuwe TGL-, TGM-, TGS- en TGX-modellen geïntroduceerd. Bezoekers van Transport Compleet in Gorinchem kunnen deze nieuwe aanwinst binnen het programma van MAN en de nieuwe zwaardere trucks niet ter plekke bewonderen, maar kunnen zich daar wel door de accountmanagers van MAN laten informeren.

Importeur en dealers: samen sterk
De MAN-stand in Gorinchem wordt bemand door productspecialisten van de importeur en door vertegenwoordigers van MAN-dealers ROSIERVANDENBOSCH Bedrijfswagens, MAN Nederland Dealer, Van Leeuwen Truckservice en Thieu van Dorst Bedrijfswagens.

Transport Compleet in Gorinchem vindt plaats van dinsdag 6 tot en met donderdag 8 september en is geopend van 14.00 tot 22.00 uur.