16
juli
2014
|
10:00
Europe/Amsterdam

Eerste MAN 10x8 Euro 6 voor Den Breejen Infra

Den Breejen Infra uit Cruquius is een grote speler als het gaat om het voorbereiden, begeleiden en uitvoeren van infrastructurele projecten. Het landelijk georiënteerde bedrijf heeft materieel voor de meest uiteenlopende werkzaamheden, waaronder een vloot MAN-kippers voor het transport van onder meer zand, grond en grind.

Het nieuwe voertuig is, net als alle andere MAN’s, geleverd door MAN-dealer Thieu van Dorst met vestigingen in Roosendaal, Breda en Goes. “Den Breejen is nu de eigenaar van de allereerste MAN TGS 49.440 10x8 BB met Euro 6. Het is een bijzondere truck, die origineel als 8x8 is geleverd en door Wierda Voertuig Techniek (WVT) in Joure is omgebouwd naar een 10x8.“Recycling Overslag Schiedam

De MAN TGS 49.440 wordt ingezet voor de werkzaamheden van Recycling Overslag Schiedam (ROS). “ROS is een belangrijke en zeer gewaardeerde opdrachtgever, die net als wij bijzonder actief is op het gebied van duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen”, benadrukt Den Breejen. “We hebben besloten om de truck dan ook in de kleuren van ROS uit te voeren. De TGS 49.440 10x8 Euro 6 past perfect in ons plaatje. Het is echt een fantastische auto. Hij is sterk, betrouwbaar en opvallend efficiënt. Dankzij de vijfde as biedt hij de best mogelijke combinatie van laadvermogen, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Bovendien heeft Thieu van Dorst het gehele traject van bestelling tot ombouw en levering perfect geregeld.”